Saunahoidot


Huomioithan, että saunahoitoja järjestetään vain tiettyinä arkipäivinä tai arki-iltoina. Ajankohtaiset vapaat ajat näet Facebookista: Aito Ote tai tiedustelemalla p. 040 7393 446

Aito Otteen tunnelmallisessa kodin puusaunassa voi nauttia perinteisestä löylytyksestä kaksi kerrallaan. Ihana lahjaidea!

SAUNAHOIDOT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA


Hoitava vihdonta ja haudehemmottelu

126e / hlö
232e / 2hlö
Hoito sisältää kaikki luontaiset pesutuotteet sekä kaksi vihtaa, saunottajan työn, puusaunan lämmityksen ja siivouksen, pyyhkeet ja saunajuomat.

Koe perinteinen vartalonpesu ja hoitava vihdonta lauteilla. Erilaiset vihdonta-otteet rentouttavat kehoa! Kokovartalon haudehoito kauden yrteistä ja tuotteista elvyttää ihoa, hellii lihaksia ja rentouttaa. Kaiken kruunaa suomalainen saunapäähieronta.
Kesto: 1,5-2h

turve


Hiljaisuuden sauna

95e/hlö
182e/2hlöä
Hoito sisältää kaikki luontaiset pesutuotteet, saunottajan työn, puusaunan lämmityksen ja siivouksen, pyyhkeet ja saunajuomat.

Selät pestään niinkuin ennen vanhaan kuuluikin ja vinhasti vihta viuhuu. Pääset käsin koskettelemaan perinteistä saunan henkeä suolakääreessä sekä yrttisessä jalkakylvyssä hiljaisuudessa lauteilla yksin pötköttäen tai kaksin istuen. Koko keho ja mieli on hoidon jälkeen elpynyt.
Kesto: n. 1,5-2h

haudehoito


Pesijän pesuhieronta ja suomalainen saunapäähieronta

minimi 2hlö, max. 4löä.
Hinta: 62e/hlö
Hoito sisältää kaikki luontaiset pesutuotteet, saunottajan työn, puusaunan lämmityksen ja siivouksen, pyyhkeet ja saunajuomat.

Ei paina arjen huolet tai murheet, kun pesijä pesee ihon sielun sopukoita myöten ja kaverin kanssa saapi vihtoa oikein olan takaa. Suomalainen saunapäähieronta virkistää verenkiertoa ja tekee olosta autuaan. Hoidon jälkeen arkikin on yhtä juhlaa!

Kesto: n. 1,5-2h

puhdistussauna
detox